...

Vloer- of tegelwerken nodig?

Laat een ervaren vakman uw vloer- & wandtegels plaatsen

Vraag een vrijblijvende offerte

Verfijnde afwerking

Wij leggen uw vloer- en wandtegels perfect evenwijdig en waterpas.

Beste producten

Wij gebruiken topmateriaal voor topresultaten.

Correcte afspraken

Reken op correcte tarieven en duidelijke afspraken.

Laat een ervaren vloerder & tegelzetter uw tegels plaatsen.

Vloer- en Tegelwerken nodig?

Laat uw tegels professioneel plaatsen door Lexus tegelzetters.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele vloerder in Antwerpen die niet alleen uw vloer maar ook uw tegelwerken perfect uitvoert, dan zijn wij van de partij. Een badkamer betegelen vereist nauwgezet werk voor een perfect resultaat. Daar streeft de vloerder en tegelzetter van Lexus naar, naar die perfectie.

Vloerwerken in Antwerpen: voor een egale vloer

Een mooie, egale vloer die helemaal waterpas ligt en waarvan u vele jaren kan genieten. Daar gaan we voor. Of het nu gaat over nieuwbouw waar we ook de voorbereidende chapewerken voor onze rekening nemen, of over een renovatie waar de bestaande dekvloer een prima basis vormt. Het eindresultaat moet steeds onberispelijk zijn en dat is precies wat de Lexus vloerder voor ogen heeft.

Tegelwerken in Antwerpen: voor evenwijdige tegels

De Lexus tegelzetter kent de eigenschappen van de wandtegels, badkamertegels, vloertegels, terrastegels en keukentegels die u heeft uitgekozen en kan deze vakkundig plaatsen volgens uw wensen. De voegen worden afgewerkt met de grootst mogelijke zorg en staan zo garant voor de waterbestendigheid van uw betegelde vloeren en muren. De tegelzetter overlegt graag met u over de mogelijke patronen waarin de gekozen tegels kunnen gelegd worden, om precies de uitstraling te bekomen waarvan u droomt.

Wat kost betegelen per m²?

Vloer- en tegelwerken in Antwerpen: perfect waterpas

U kan op beide oren slapen wanneer u besloten heeft beroep te doen op de deskundige vloerders en tegelzetters van Lexus Tegelwerken. Onze ervaren vakmensen staan garant voor het gewenste resultaat en een perfecte afwerking. Daarenboven hebben we ook nog andere vakmensen ter beschikking om een naadloze overgang naar de volgende fase mogelijk te maken.

Enkele van onze realisaties.

Bekijk onze vloer- en tegelwerken.

Tegelwerken.
Jonghelinckstraat Antwerpen

Tegelwerken.
Antwerpen

Vraag naar onze prijzen per m2.

Lexus Pleisterwerken: uw veelzijdige stukadoor in Antwerpen.

De grootste troef van Lexus Pleisterwerken? Het totaalpakket aan diensten. Zo doet u niet alleen voor uw bezettingswerken een beroep op ons. U klopt ook bij ons aan voor uw schilderwerken, Gyprocwerken, isolatiewerken en vloer- & tegelwerken.
Stukadoors met wie het niet stuk kan? Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!